vloeren
avinyl , projectvinyl, marmoleumfdeling : vinyl, project vinyl, marmoleum kurkment, topvinyl interfloor vinyl, forbo kwaliteit, 400 breed vinyl, kleurrijk vinyl , houtstructuur vinyl, effen vinyl, marmervinyl, plavuizen vinyl, houtvinyl,
pvc vloeren, metroflor vloeren, lamel pvc, doe het zelf pvc, zelf leggen pvc,moduleo pvc, goedkoop pvc dtroken , gratis pvc stroken,
tapijt, tapijten en vl;oerkleden, kokos tapijten, sisal tapijten kokos vloeren, sisial vloeren,

Tapijten

Op de woonafdeling vind u een uitgebreide collectie tapijten.

Sisal tapijten, biezen matten, wollen tapijten, project tapijten, slaapkamer tapijt, keukentapijt,kunstof grastapijt in diverse uitvoeringen.


De tapijten voldoen aan de PIT test normen.    Een strenge test die garant staat voor de  kwaliteit van het produkt. 


Door het combineren van verschillende soorten materialen en kleuren kunnen we prachtige combinaties maken.


CORAL MATTEN


COTAP TAPIJTEN


INTERFLOOR TAPIJT


GELASTA 


NATUURTAPIJT


Interfloor tapijten en vinyl. -projecttapijt, tapijt voor wonen  en slaapkamers. tapijt geschikt voor trappen en bedrijfsruimten.
ambiant tapijt
Heuga vloertegels

KARPETTEN

Prachtige karpetten op maat gemaakt is mogelijk door vloerkleden te maken van kamerbreed tapijt..Kleden worden gefestoneerd of gebiesd met lederen biezen festoneerranden of kunstof biezen,Grote keus in prachtige karpetten uit de ambiant collectie van Cotap.


 

Eigentijdse ,moderne karpettenkarpetten

Informatie


Als u opzoekt ben naar een mooie vloer die makkelijk te instaleren en onderhouden is, dan is de PVC collectie van Beautifloor wat u zoekt. Dankzij de krasbestendige toplaag zult u jarenlang woonplezier hebben met deze vloer.


Het is een comfortabele vloer omdat hij plezierig aanvoelt aan uw voeten. Ook kunt u er voor kiezen om vloerverwarming onder deze vloer te laten instaleren. Deze vloer is ook warmte-isolerend en geluiddempend. Deze vloer is goed geschikt voor mensen met een allergie omdat de vloer antibacterieel en antistatisch is en geen schadelijke stoffen bevat. Dankzij de vuilafstotende eigenschappen is de vloer gemakkelijk schoon te maken. Hiervoor kunt u een cleaner gebruiken, zie hier voor het kopje onderhoud.


Het is bij deze vloer zonder PU-toplaag belangrijk om hem te onderhouden met een polish hiermee creëert u een extra beschermlaag, zie voor informatie hierover het kopje onderhoud.


De PVC vloer is op een hoogwaardig en vochtwerende HDF tussenlaag gemonteerd met een onderlaag van kurk. Dit maakt de vloer extra sterk en makkelijk te instaleren.


Dankzij het Click systeem zijn de vloeren gemakkelijker te leggen en volstaat het met een goede ondervloer. U kunt er voor kiezen om de vloer zelf te leggen, het is goed vergelijkbaar met het leggen van laminaat. Maar wij bieden ook een legservice, voor informatie hier over zie het kopje legwerk.


Beautifloor vinylclick vloeren.


TRAPPEN BEKLEDEN

Wilt u uw oude trap ook eens weer vernieuwen ?

Dan kunnen we u ook van dienst zijn.

Zowel treden, stootborden en zijbomen kunnen vernieuwd worden door het te bekleden met tapijt.

We gebruiken tapijt dat speciaal geschikt is voor trappen.

De trap bekleden is geen doe het zelf klus Daarom is het  ook goed dit uit handen te geven

Uw trap wordt door ons vakkundig gestoffeerd.

VINYL

Een uitgebreide collectie vinyl vind u bij ons op de woon afdeling.

Zowel voor woonkeukens, kamers, slaapkamers, en projecten.


In de zorg- en verpleegkamers zijn veel vloeren door ons belegd met vinyl.

Kom naar de woonafdeling om deze collectie te bekijken.

PVC vloeren http://studio.mflor.nl/

M flor vloeren zijn prachtige pvc vloeren

met een uniclic systeem.

De vloer is verhuisbaar door de panelen weer los te klikken.De vloer heeft een zeer hoge slijtweerstand. diverse kleuren


Waarom een PVC vloer. De PVC vloer heeft vele voordelen. Zeer sterk, slijtvast ( kan ook gebruikt worden voor kantoren en zorg instellingen , de vloer is stil en warm, hygienisch en betaalbaar.

LAMINAAT

PVC click vloeren    www.beautifloor.nl/

Zowel  quick Step , Beautifloor en Balterio

maken prachtige laminaat vloeren.

Deze leveranciers hebben  een breed assortiment in kleuren en en kwaliteiten.

   

Clickvinyl vloeren.


Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar die u ook  eenvoudig kunt  installeren en onderhouden ? Dan is een Beautifloor klikvinyl vloer de perfecte keuze voor u. Tevens voor mensen met een allergie zijn deze vloeren zeer geschikt. De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. Door het vuilafstotende karakter kunt u de vloer makkelijk schoonhouden met een stofzuiger of door deze lichtvochtig te reinigen met de daarvoor beschikbaar Beautifloor onderhoudsproduct. Behoefte aan vloerverwarming in uw huis? Beautifloor klik vinyl vloeren kunt u zonder problemen op vloerverwarming installeren. Ze zijn tevens geluiddempend en warmte isolerend, wat zorgt voor een verhoogd woongenot. Al met al biedt Beautifloor u een prachtige vloer die zorgt voor jarenlang woonplezier. Door de prachtige houtdessins, voorzien van een houtnerfstructuur, is het net alsof u een houten parketvloer in uw woning heeft liggen. Beautifloor klik vinyl vloeren zijn niet alleen geschikt in woon- en slaapkamers, maar ook goed voor installatie in keukens, kantoorruimten, winkels en zelfs restaurants. Afhankelijk van de toepassing, ontvangt u ook nog eens vijf tot twintig jaar garantie bij aankoop van een Beautifloor klik vinyl vloer.


 


Vloeren

Een vloer is een bodembedekking.

Vloeren kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden.

Een vloer heeft een dragende functie en daarnaast wordt hij ook gebruikt voor het comfort.

De uitstraling van een vloer is vaak ook van belang. De soort vloer is afhankelijk van de ruimte waarin de vloer moet worden gebruikt.

Er bestaan namelijk verschillende soorten vloeren die allemaal voor andere doeleinden geschikt zijn.

Een andere functie van een vloer is het dragen van meubels, apparatuur en mensen.

Het is een handige- meestal vlakke oppervlakte die de ruimte tegelijkertijd een bepaalde uitstraling geven.

Verschillende soorten vloeren

Er bestaan verschillende soorten vloeren en zij hebben allemaal verschillende functies.

Een vloer op de begane grond heeft als functie vaak dat hij een isolerende werking heeft en tegen het intrekken van vocht zorgt.

Een vloer op een verdieping heeft als functie meestal dat hij geluid isoleert en daarnaast kan hij ook een brandwerende functie hebben.

Een dakvloer is isolerend tegen warmte of kou. Het zorgt er voor dat water en vocht niet binnen kan dringen en daarnaast maakt het de ruimte beloopbaar.

Ook bestaat er nog een keldervloer. Deze vloer heeft vaak alleen een waterdichte functie. Als laatst is er ook nog een woning scheidende vloer.

Deze vloer is geluidsisolerend en brandwerend.

Beton vloeren

Een vloer kan uit verschillende materialen bestaan.

Zo heb je het materiaal ‘leem’. Dit is een watervaste vloer en wordt geconstrueerd doormiddel van aanstampen en wordt direct op de grond aangebracht.

Hout wordt ook gebruikt als grondbedekking. Met hout kunt u denken aan planken of vloerplaten.

Ook wordt gewapend beton gebruikt. Dit wordt direct op het zand gestort of op een bekisting.

Op beton kan ook weer verschillende andere vloeren worden gelegd. Daarnaast bestaan er nog gietvloeren, die vergeleken kan worden met een betonvloer.

Parket, wat voor warmte en gezelligheid zorgt. Natuursteen, wat een prachtige uitstraling geeft. Bamboe, wat enorm stevig en warmtevol is.

Linoleum, wat een natuurproduct is en daarnaast ook erg duurzaam. Vinyl, wat voornamelijk erg onderhoudsvriendelijk is.

Kurkvloeren en tapijt, wat warm en comfortabel is en als laatst laminaat.

Laminaat is erg populair onder de vloeren en wordt daarom ook vaak gekozen door de mens.

Functie van de vloeren

Een vloer wordt vaak niet alleen gekozen om zijn functie, maar mede ook om zijn uiterlijk.

Een vloer kan een ruimte een prachtige uitstraling geven.

Zo kan je kiezen voor een harde of zachte vloer. Harde vloeren zijn meestal gemakkelijker te onderhouden en zachte vloeren wat moeilijker.

Denk bijvoorbeeld aan tapijt. Dit is minder gemakkelijk te reinigen dan een gladde laminaatvloer. Een houtenvloer heeft daarin tegen wel meer onderhoud nodig.

Deze heeft vaak speciale behandelingen nodig om hem zo mooi mogelijk te houden.

Vloeren zijn dus niet alleen in verschillende materialen, maar ook in verschillende kleuren te verkrijgen.

Op die manier kan je de vloer aanpassen aan de muren en het meubilair. Met een vloer kan je een uitstraling creëren die je graag wilt bereiken.

Zo zou je in een computerwinkel een hele andere vloer kiezen dan in bijvoorbeeld een  restaurant.

In beide ruimten ben je er op uit om een bepaalde sfeer te creëren.

Zo kan je een ruimte door middel van een vloer erg gezellig maken, maar bijvoorbeeld ook een erg luxe, strakke uitstraling geven.

Met een vloer kan je alle kanten op.

Enkele soorten vloeren

Laminaat vloeren, houten vloeren, PVC-vloeren, tegel vloeren, parket vloeren,

eiken vloeren, klooster vloeren, kerk vloeren, lamelparket, massieve strandtent vloeren,

planken vloeren, multiplank vloeren, duo vloeren, eiken vloerdelen, jatoba vloeren,

kurk vloeren, visgraat vloeren, tapis vloeren. Exclusieve vloeren, stalvloeren,  koetshuisvloeren,  boerderij vloeren,enz.